Silky blueface – pinky

kr. 185

Silky Blueface er et luksuriøst garn lavet af SW Blue Face Leicester uld og silke. Det består af 55% SW Blue Face Leicester og 45% silke. Garnet sælges i fed af 100 gram.

Løbelængden for Silky Blueface er ca. 400 meter pr. 100 gram.

Når det kommer til vask, kan dette garn maskinvaskes ved brug af uldprogrammet. Det anbefales at vaske det ved 20-30°C.

Bemærk venligst, at farverne på billederne kan variere lidt fra virkeligheden på grund af belysning, tidspunkt på dagen og kameraets type. Hvis du er usikker på farven, er du velkommen til at kontakte sælgeren for yderligere hjælp.

Ikke på lager

Silky Blueface er et blødt garn lavet af en blanding af 55% Superwash Blueface Leicester uld og 45% silke. Det er et garn, der ikke kradser og er velegnet til at strikke sweatre eller trøjer til de koldere dage i efteråret og vinteren. Garnets blødhed gør det ideelt for dem med følsom hud.

Garnet har en løbelængde på 400 meter pr. 100 gram, hvilket passer godt sammen med mange strikkeopskrifter fra populære designere som Petiteknit, MyFavoriteThings-knitwear eller KnittingForOlive.

Når det kommer til vask, anbefales det at håndvaske garnet ved lav temperatur, maksimalt 20-30°C.

Når du strikker med Silky Blueface, anbefales det at bruge strikkepinde i størrelsen 3,5-4,5 mm. Hvis du vælger at strikke det sammen med et følgetråd som f.eks. kidmohair, kan tykkere pinde være passende.

Husk, at farverne på billederne kan variere lidt fra virkeligheden på grund af belysning, tidspunkt på dagen og kameraets type. Hvis du har spørgsmål om farven eller andre detaljer, er du velkommen til at kontakte sælgeren for yderligere assistance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silky blueface – pinky”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *