Kidmohair – lilac

kr. 195

Kidmohair med silke

e72% kid mohair, 28% silke

Blødt enkeltrådet garn,  som er perfekt som følgetråd til flere af Petiteknits opskrifter.

Sælges i fed a´ 50g

Løbelængde: ca.420m pr. 50g

Vask: Håndvaskes skånsomt max 20-30C og tørres liggende.

OBS: Farven på billederne kan være lidt forskelligt fra virkeligheden. Det der er altafgørende er belysning og tidspunkt på dagen samt hvilken slags kamera man bruger. Hvis du føler, at du er usikker på farven, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

 

Ikke på lager

Cozydyeds Kidmohair er en kvalitet- om ikke et luksuriøst garn og er nok en af vores mest populæreste garn, der både fungerer rigtigt godt som følgetråd til mange af Petiteknits strikkeopskrifter og som enkeltråds projekt til f.eks. sjaler. Strikker man den sammen med f.eks. med en ensfarvet almindelig uldgarn får man sig en spændende, delikat og unikt resultat af sine strikke projekter. Garnet bliver farvet i småmængder, typisk 4-5 ad gangen og derfor er det en god ide at købe nok, for man  kan ikke altid genskabe dem. Normalt bruger man 150-200 gr. pr. projekt i størrelserne S-XL og det svarer til 3-4 nøgler af denne kvalitet.

Garnet er et blødt enkeltrådet garn og består af 72% kid mohair og 28% silke.

Pinde str.: (Afhængigt af hvor luftigt dit projekt skal være samt hvor tyk/hvilke type din anden følgetråd er (merino, alpaca eller silke).)

1 tråd : 2,5

2 tråde : 3,5-4,5

3 tråde : 4,5-6/7

Sælges i fed a´ 50g

Løbelængde: ca.420m pr. 50g

Vask: Håndvaskes skånsomt max 20-30C og tørres liggende.

Vær opmærksom på, at farven på billederne kan være lidt forskelligt fra virkeligheden. Det der er altafgørende er belysning og tidspunkt på dagen samt hvilken slags kamera man bruger. Hvis du føler, at du er usikker på farven, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kidmohair – lilac”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *