HANDELSBETINGELSER FOR COZYDYED

 

Cozydyed
Majsvej, 40
5800
TLF: +45 40769045
CVR: 33116632

 

BETALING

Cozydyed modtager online betalinger med: Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online, Paypal.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Cozydyed benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Cozydyed’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

 

LEVERING

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage, Garn farvet mod bestilling har en leveringstid på op til 2 uger.

Cozydyed afsender varer med følgende: PostNord og GLS

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

 

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dages periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@cozydyed.dk hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).

 

VARENS STAND VED LEVERING

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må røre ved varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik og du må se, om farven er den rigtige for dig, og det inkluderer ikke det er tilladt at vinde garnet op og starte med at strikke for så senere at returnere med mindre andet er aftalt forinden.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Cozydyed at vurdere varens stand.

 

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale, farve og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Cozydyed i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

 

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Cozydyed
kontakt@cozydyed.dk